Fysiotherapie na Corona/convid-19 – Fysiospecialisten Duiven – Duiven

Fysiotherapie na Corona/convid-19

Het Coronavirus
Het is inmiddels algemeen bekend dat besmetting met het coronavirus een flinke aanslag kan zijn op het lichaam, zowel voor mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen als voor mensen die de ziekte thuis hebben doorgemaakt. Beide groepen blijken na herstel van de infectie soms nog ernstig verzwakt en hebben baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Een revalidatietraject kan hierbij van grote meerwaarde zijn

Onze (long)therapeut, Nico de Jong, heeft zich binnen onze praktijk gespecialiseerd in de eerstelijns revalidatie van (ex) coronapatiënten. Hij heeft o.a. de online nascholing van Chronisch Zorgnet gevolgd om extra kennis op te doen over de revalidatie van ex-coronapatiënten.

Multidisciplinair
Om de patiënt optimale zorg te kunnen bieden is de betrokkenheid van meerdere disciplines nodig. Onze coronatherapeuten neemt zo nodig contact op met de huisarts, diëtist en/of ergotherapeut in de directe omgeving van de praktijk.

Heeft u een vraag over uw klachten na Corona en zou u graag hulp krijgen bij het opbouwen van uw activiteiten of het opvangen van uw kortademigheid? Maakt u gerust een afspraak bij onze fysiotherapeut.