Sara Schouten

Functie: Fysiotherapeut, Master Manueel therapie, dry needling, Schouderspecialist, 6 domeinen specialist

E-mailadres: sara@fysiospecialistenduiven.nl

‘Ik zie mezelf als chauffeur in uw genezingsproces, u geeft aan waar u naartoe wilt en ik zal u daar zo goed mogelijk naartoe leiden. ‘ Hierbij is onze samenwerking van cruciaal belang!

Sinds 2003 werk ik als fysiotherapeut, in 2007 heb ik de specialisatie manuele therapie en in 2011 de master manueel therapie aan toegevoegd. Ook maak ik sinds 2012 gebruik van Dry Needling technieken. Daarnaast heb ik 10 jaar nauw samengewerkt met een collega oefentherapeut Cesar. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in klachten van de schouder. 

In de loop der jaren is mijn behandeling een combinatie geworden van fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, dry needling, houdingsadvies/ergonomie en ook steeds meer vitaliteit. Zo kan ik vanuit meerdere invalshoeken uw probleem bekijken en bent u snel van uw klachten af.

Vanuit een facinatie voor voeding heb ik de 6 domeinen opleiding gevolgd en hier zoveel meer geleerd dan alleen de voedingskant. Ik kan nu nog meer invalshoeken gebruiken om u te helpen.

Ik hecht veel waarde aan overleg. Na een aantal behandelingen moet er een (lichte) verbetering zijn. Is dat er niet dan gaan we evalueren en kijken of we op de juiste weg zijn of dat we de richting moeten aanpassen. Ik concentreer mij graag op de kern van het probleem, in plaats van het verhelpen van de symptomen. Hierbij kijk ik graag erg breed.

Aan samenwerking met collega’s binnen en buiten de praktijk hecht ik veel waarde. Er is al een goede samenwerking opgebouwd voor schouderklachten met de schouderspecialisten (Orthopedie) van het Rijnstate Ziekenhuis en van de Bergman Kliniek. Voor meer informatie klik op de link Rijnstate en Bergman clinics.

Zo blijven de lijnen kort en is er een optimale communicatie.

Indien u klachten heeft van de nek, middenrug, lage rug, hernia, hoofdpijn, uitstraling in arm of been en/of schouderklachten kunt u bij mij terecht. Ook voor revalidatie na een operatie kunt u bij mijn terecht.

Tot zien op de praktijk!

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag in Duiven

Big-nummer: 59059354704

Terug naar overzicht