Sara Schouten

Functie: Fysio-, manueel therapeut, dry needling, schouderspecialist

E-mailadres: sara@fysiospecialistenduiven.nl

Sinds 2003 werk ik als fysiotherapeut, in 2007 heb ik de specialisatie manuele therapie (Maitland Concept) en in 2011 de Master Manuele Therapie (SOMT) behaald. Ook maak ik sinds 2012 gebruik van Dry Needling tijdens mijn behandeling. Daarnaast heb ik 10 jaar nauw samengewerkt met een collega oefentherapeut Cesar. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in klachten van de schouder. 

Wat kunt u van mij verwachten?
In de loop der jaren is mijn behandeling een combinatie geworden van fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, dry needling, houdingsadvies/ergonomie en ook steeds meer leefstijl advies. Zo kan ik vanuit meerdere invalshoeken uw probleem bekijken en bent u snel van uw klachten af.

Wat verwacht ik van u?
Ik hecht veel waarde aan overleg. Na 3 of 4 behandelingen moet er een resultaat te merken zijn. Is dat er niet dan gaan we evalueren, maar in ieder geval niet langer doorbehandelen zonder effect. Ik concentreer mij graag op de kern van het probleem, in plaats van het verhelpen van de symptomen. Daarbij verwacht ik een pro-actieve houding. Dan slaat de therapie het beste aan.

Aan samenwerking met collega’s binnen en buiten de praktijk, huisartsen, specialisten vanuit het ziekenhuis of kliniek, thuiszorgorganisaties etc. hecht ik veel waarde. Er is al een goede samenwerking opgebouwd met schouderspecialisten (Orthopedie) van het Rijnstate Ziekenhuis en de schouderspecialisten van de Bergman Kliniek. Zie ook  https://www.rijnstate.nl/schouder en https://www.bergmanclinics.nl/bewegen/schouder Zo blijven de lijnen kort en is er een optimale communicatie.

Indien u klachten heeft van de nek, middenrug, lage rug, hernia, hoofdpijn, uitstraling in arm of been en/of schouderklachten kunt u bij mij terecht. Maar ook voor revalidatie na een operatie kunt u bij mijn terecht.

Tot zien op de praktijk!

Aanwezig op: dinsdag en donderdag

Big-nummer: 59059354704

Terug naar overzicht