Bas van de Goor Nationale Diabetes Challenge – Fysiospecialisten Duiven – Duiven

Bas van de Goor Nationale Diabetes Challenge

Duiven, Westervoort en Loo gaan starten met de Bas van de Goor Nationale Diabetes Challenge!

De Bas van de Goor foundation brengt mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven.

Wij als praktijk steunen dit initiatief graag, zodat er zoveel mogelijk mensen mee gaan wandelen. Iedereen op zijn eigen niveau. Daarnaast zijn ALLE mensen die willen wandelen en het moeilijk vinden om hier mee te starten van harte welkom. U hoeft dus niet perse diabetes te hebben. Uiteraard wandelen wij volledig Coronaproof volgens de dan geldende richtlijnen. Er is een wandelcoach aanwezig. In totaal gaan we 20 weken wandelen. Als u een keer niet kunt komen is dat geen enkel probleem. Aan het eind van de 20 weken sluiten wij de challenge feestelijk af.

Het zou geweldig zijn als u na de challenge zelf blijft wandelen en dat in uw dagelijkse leven kan inpassen. Wandelen is immers het beste medicijn!

De NDC kennismakings- en informatie-bijeenkomst vindt plaats op: Maandag 31 mei, van 15:30-17:00 uur op het terras bij Cultureel Centrum De Ogtent (adres: Remigiusplein 9)

De eerste wandeltraining in Loo start op

Dinsdag 8 juni, samenkomst tussen 14:45-14:55 uur bij clubgebouw S.V. Loo en om 15:00 uur start de wandeltraining tot 16:00 uur. Adres: Sportvereniging S.V. Loo Loostraat 22A te Loo Wandelcoaches Lucia Dijkstra en Marieke Nijland

De eerste wandeltraining in Duiven start op

Woensdag 9 juni, samenkomst tussen 18:30-18:40 uur bij clubgebouw De Westerduiven en om 18:45 start de wandeltraining tot 19:45 uur adres: Westsingel 33 te Duiven Wandelcoach Jacqueline Kummeling

De eerste wandeltraining in Westervoort start op

Woensdag 19 mei, samenkomst tussen 16.45 en 16.55 en start wandeltraining om 17.00 tot 18.00 adres: de Nieuwhof 1 te Westervoort. Hier zijn al 20 deelnemers dus daar moeten we bekijken of er ruimte is om mee te wandelen.

Aanmeldprocedure

Deelnemers kunnen zich aanmelden op de website
Klik op “wandel mee”. Dan kunt u de locatie opzoeken. Duiven, Loo of Westervoort. Daarna kunt u het aanmeld formulier invullen en wij nemen zsm contact met u op. De kosten bedragen 5,50 eenmalig voor alle 20x wandelen inclusief wandelcoach, t-shirt en medaille.

 

Publicatiedatum: 08-05-2021


Terug naar overzicht