Even voorstellen: Sara Schouten – Fysiospecialisten Duiven – Duiven

Even voorstellen: Sara Schouten

Per 1 oktober zal ik (Sara Schouten) het team van Fysiospecialisten komen versterken. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Ik ben fysiotherapeut (2003), Master manueel therapeut (2007/2011) en Dry needling therapeut (2012). Tevens heb ik 10 jaar nauw samengewerkt met een Oefentherapeut Cesar. Ook heb ik mij de afgelopen drie jaar verder gespecialiseerd in schouderproblemen en dit wil ik nog verder ontwikkelen.

Van u verwacht ik een pro-actieve houding. Dan slaat de therapie het beste aan. Bij iedere behandeling concentreer ik mij op uw beperkingen en de pijn die u ervaart. Daarbij probeer ik de bron van uw probleem te achterhalen. De ervaring leert dat we vaak meerdere bronnen in kaart brengen, waaronder bijvoorbeeld een slechte zit- of werkhouding, stressgevoeligheid, hoge spierspanning, moeite met ontspannen en/of vaste gewrichten. Door de combinatie in te zetten van fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en houdingsadvies bent u snel van u klachten af.

Daarbij wordt steeds meer bekend over de factoren die klachten mogelijk veroorzaken / in stand kunnen houden, zoals een ongezonde leefstijl, mindere kwaliteit slaap, ademhaling, medicijngebruik, stress en voeding. Ik verdiep mij de laatste tijd hier ook in.

Aan samenwerking met collega’s binnen en buiten de praktijk, huisartsen, specialisten vanuit het ziekenhuis of kliniek, thuiszorgorganisaties etc. hecht ik veel waarde. Mijn doel is de lijntjes zo kort mogelijk te houden zodat u zo efficiënt en doelmatig mogelijk behandeld kan worden.

Indien u klachten heeft van de nek, middenrug, lage rug, hernia, hoofdpijn, uitstraling in arm of been en schouderklachten kunt u bij mij terecht. Maar ook voor of na een operatie om te revalideren.

Voor verdere vragen en of het maken van een afspraak kunt u bellen en of mailen naar de praktijk, graag tot ziens!

Publicatiedatum: 24-09-2020


Terug naar overzicht