Kjell Welling – Fysiospecialisten Duiven – Duiven

Kjell Welling

Algemeen fysiotherapeut, Dry Needling, Medical taping, Coach small group training, Handtherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Per juli 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysiospecialisten Duiven. Ik ben in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut bij Thim van der Laan, Hogeschool Fysiotherapie in Nieuwegein. Ik heb de minor Sportfysiotherapie en Manuele therapie gevolgd. Ik heb de afgelopen jaren met diverse patiëntengroepen gewerkt.

In april 2019 heb ik mijn opleiding voor Dry Needling afgerond. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als rug expert en heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten. Vanuit mijn werkervaring in de revalidatie voor cliënten met chronische pijn, kijk ik graag samen breder naar lichamelijke klachten, en zie ik ook het belang in van zowel samenwerking binnen een team en ook multidiciplinaire samenwerking.

In 2022 heb ik de specialisatie tot handtherapeut aan The Hand Academy in Amsterdam afgerond.

Naast de reguliere fysiotherapie coach ik ook de deelnemers van de small groep training in onze praktijk. Dit doe ik met veel enthousiasme en persoonlijke begeleiding.

Ik werk samen met mijn cliënt om de oorzaak van de klacht in beeld te brengen zodat herstel kan plaatsvinden en we samen kunnen streven naar een blijvend effect van de behandeling. 

 

‘Wees meester en vormgever van jezelf’

( f.nietzsch)

Kjell werkt van maandag tot en met vrijdag op de praktijk.

BIG-nummer: 39921078704

Terug naar overzicht