Podotherapie – Fysiospecialisten Duiven – Duiven

Podotherapie

Als podotherapeut ben je gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug). Dus ook met klachten aan de knieën, heupen en lage rug kunt u bij ons terecht. Ook ingegroeide teennagels of vervelende likdoorns behandelen wij.

Wij zien alle leeftijden van jong tot oud. Ook zien we veel sporters en mensen met diabetische of reumatische klachten.

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts.

Bij een eerste onderzoek starten we met wat vragen om een duidelijk beeld te creëren van de aanwezige klachten. Daarna kijken we naar het lopen en de stand van de voeten en het lichaam. Ook testen we de beweging van de voeten. Door gebruik te maken van een drukmeetplaat kunnen we duidelijk zien hoe de druk onder de voeten verdeeld is.

Wij maken gebruik van de IPad scan om een 3D model van de voet te maken. Ook bekijken we altijd de schoenen die u veel draagt en geven wij een passend schoenadvies.

Aan de hand van het onderzoek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen. Hierbij kunt u denken aan steunzolen, nagelbeugel, orthese, slippers, huisschoenen en sandalen aangepast voor uw voeten.

De kosten voor podotherapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Via deze link komt u op onze website terecht en ziet u een overzicht van alle verzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Fysiospecialisten Duiven of naar ons algemene nummer. Dit is 085 053 00 33 (Hermanns).

Mocht u nog vragen hebben na deze informatie, dan kunt u altijd contact opnemen.